Despre Noi

Mă numesc Băjenaru Mihai și iubesc tot ce ține de industria fitness. Acum mai bine de 4 ani am călcat într-o sală de fitness și a fost dragoste la prima vedere. Singur am învățat cum să mănanc și cum să mă antrenez și în 3 luni de zile am reușit să aduc peste 10kg de masă musculară. Prima dată cand am intrat in sala aveam 55 de kg, iar acum am ajuns la greutatea de 96kg de masă musculară cu un procent de grăsime de 9%. Am început să concurez la competiții de culturism unde am caștigat la campionatul național locul 3 in 2021. În 2022 am luat pauza de la competiții pentru a acumula mai multă masă, iar acum mă pregătesc pentru noul an competițional unde voi concura la concursuri internaționale.

În prezent sunt antrenor personal la o sală din București și tot aici am descoperit că iubesc să antrenez oamenii și să ma dedic total ca ei să obțină rezultatele mult dorite.

Obiectivul meu este să ajut cați mai mulți oameni să iși schimbe în bine viața, așa cum am făcut și eu cu a mea. În tot timpul ăsta am învățat foarte multe și am experimentat foarte multe pe mine încat acum să am cunoștințele necesare să ajut si pe altcineva să aibă succes la sală.

ATENȚIE! VĂ ASIGUR REZULTATELE 100% DOAR DACĂ FACEȚI EXACT CE VĂ SPUN EU.

red-bg.jpg