Întrebări și răspunsuri

FAQ

Răspunsul este DA! Mai ales cand sunteți la început, recompoziția ( arderea grăsimilor și creșterea masei musculare) este foarte realizabilă doar dacă se urmează un plan alimentar și un tip de antrenament gandit special pentru acest proces.

 

Corpul nostru are nevoie de un anumit numar de calorii si macronutrienti pentru a fucntiona cum trebuie ( poti afla de cate calorii ai nevoie aici) si pentru a iti indeplinii obiectivele precum a slăbii sau a pune masa musculară, un plan alimentar iți oferă toți nutrienții de care ai nevoie pentru asta .Un plan alimentar nu înseamnă strictețe maximă si înfometare pentru o viață sănătoasă, nu înseamna înfometare nici in cazul în care dorim să slăbim. Un plan alimentar are la bază mese create echilibrat cand vine vorba de macronutrieți ( proteine, carbohidrați, grăsimi), mese create din alimente care furnizează o sursă sănatoasă de macronutrienti. Mulți au impresia că o viață sănătoasă stă numai in salate TOTAL GREȘIT ! Salata nu ne ofera macronutrienti, salata NU ESTE O MASĂ, salata este o garnitură servită alături de o masa pentru conținutul mare de fibre. O masa echilibrată este mult mai diversificată din alimente precum: orez, cartofi, pui, vită, pește, paine integrală, ouă, nuci, migdale etc..Toate acestea se pun echilibrat în alcătuirea unei mese pentru a atinge și procentajul de proteine necesar, la fel și de carbohidrați și grăsimi.

Beneficiile din fericire sunt nelimitate, imediat o să observăm cum starea noastră de spirit se schimbă.Ne vom atinge obiectivele fie ca vrem să slăbim sau să pune masă musculară mult mai repedes și sigur. Energia o sa crească, iar oboseala se v-a diminua foarte mult spre 0, stresul nu o să mai fie o problemă, libidoul o să mai bun ca niciodată, grăsimea se v-a disipa și v-a face loc formelor frumoase date de masa musculară. Durerile de cap, burtă, stările de rău v-or dispărea fără a mai sti ca au existat vreodată. Incredea de sine o sa crească la fel de mult, v-om fi mult mai fericiți cu noi insuși. Toate astea le spun din propria experiență, am trăit toate schimbările astea pe propria piele și e uimitor cum îți poate schimba viața in bine.

Rezultatele depind de mai mulți factori precum.-  geneticul, alimentația și antrenamentul. Dacă urmezi o alimetație și un antrenament bine pus la punct cu siguranță rezultatele or sa fie 100% sigure și destul de rapid o să se vadă o schimbare. Acum depinde și de genetic de exemplu într-o lună poți pune 10kg de masă musculară sau poate 5kg sau să slăbești 10kg sau 6kg asta depinde de genetic, dar daca restul sunt puse la punct geneticul va fi învins și rezultatele nu vor ezita să apară chiar mai rapid de cat de aștepti.

Cu cat inaintăm spre viitor, alimentele sunt din ce în ce mai procesate cu foarte multe E-uri adaugate pentru a menține produsul cat mai mult proaspăt și a îi da o aromă care creează dependență. Toate acestea afecteaza corpul uman, iar efectul îl vom simți pe termen scurt in lucruri cum ar fi: discomfort la nivel abdominal, oboseala, stres ,libidou scazut, depresie, anxietate, celulită și un corp cu aspect neplăcut. Efectele pe termen lung sunt afecțiunii precum: boli cardiovasculare, afecțiuni hepatice, afecțiuni intestinale, diabet ,obezitate, prostată, lipsă totală de libidou. După cate putem observa de ceva timp și virușii ne pun mari probleme de sănătate și ne afectează mai mult ca niciodată, o alimentație haotică ne v-a afecta sistemul imunitar și v-a creea un mediu perfect pentru orice virus care se v-a instala cu o infecție pe cinste. Șansele ca organismal să cedeze sunt mai mari deoarece depozitul de ‘’armament’’ este gol, cand mă refer la ‘’armament’’, mă refer la aminoacizii, proteinele , vitaminele, mineralele de care corpul are nevoie in bătălia cu virușii.

red-bg.jpg